Naar inhoud

Jobstudenten gezocht!

Jobstudenten1

Voor deze zomer zoeken we verschillende profielen jobstudenten. Wil je een vakantiejob deze zomer en dicht bij huis iets bijverdienen? Lees dan verder!

 

 

 

 

Poetsdienst en technische dienst

Zorg jij er graag voor dat alles er tiptop uitziet? Stel je dan kandidaat voor de poetsdienst en help ons deze zomer gemeentelijke gebouwen net te houden.

Werk je graag buiten, heb je groene vingers of ben je gewoon een handige Harry of Harriet? Kom dan de technische dienst versterken in juli of augustus om onze groene, landelijke gemeente te onderhouden.

Klik hier voor meer informatie


Administratieve ondersteuning voor de jeugddienst, sportdienst, bibliotheek en dienst ruimtelijke ordening

De Sportdienst is op zoek naar een student voor de periodes van 2 tot en met 13 juli en van 30 juli tot 31 augustus voor polyvalente hulp tijdens de sportkampen: vooropvang, naopvang, middagpauze, extra begeleider bij externe sportactiviteiten, extra helper tijdens de sportactiviteiten, knutselactiviteiten bij de kleuters en 6- tot 12jarigen. Administratief werk zal minimaal zijn.

De Bibliotheek zoekt een extra kracht voor de periodes van 9 juli tot en met 15 juli, van 30 juli tot en met 5 augustus en van 13 tot en met 19 augustus.

Onze dienst Ruimtelijke Ordening kan zowel in juli als augustus de hulp van een student gebruiken.

De Jeugddienst is op zoek naar een administratieve duizendpoot voor de maanden juli en augustus, die ook kan inspringen op de speelpleinwerking. Daarvoor moet je minstens 18 jaar zijn en ervaring op een speelplein of jeugdbeweging hebben.

Klik hier voor meer informatie

Datum van het bericht: donderdag 01 februari 2018
Nieuwsoverzicht