Naar inhoud

Rioleringswerken Dwarsstraat

Dwarsstraat

Op maandag 5 februari starten er rioleringswerken in de Dwarsstraat. Vanaf dan is er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. 

Updates van de werken in dit bericht.

 

 

 

 

Bereikbaarheid

In de Dwarsstraat wordt de riolering hersteld. Daarvoor moet de straat volledig worden opgebroken. Nadien krijgt ze een nieuwe asfaltlaag.  

De werken zullen ongeveer een maand duren, afhankelijk van de weersomstandigheden.  

De bewoners van de Dwarsstraat en de Sannastraat werden ingelicht via een bewonersbrief. Zij zullen in het begin van de werken hun huis nog kunnen bereiken via Borrekent. Voetgangers en fietsers zullen ook voorbij kunnen, maar kijken best extra uit ter hoogte van de werken. 

Naarmate de werken vorderen zal de toegang naar de Sannastraat onderbroken zijn, maar kunnen de inwoners van de Sannastraat naar hun huis via de Nieuwstraat.  

De bewoners van de twee straten zullen verder op de hoogte gehouden worden via bewonersbrieven van de aannemer.  

Heb je vragen i.v.m. werken? Dienst Openbare Werken in het gemeentehuis.
053 85 86 07,  openbarewerken@haaltert.be

 


Update vrijdag 9 februari

Vandaag zullen door de weersomstandigheden geen werken uitgevoerd worden in de Dwarsstraat.

Dinsdag 13 februari zal in het eerste gedeelte van de dag het water afgesloten worden voor de even nummers voor het herleggen van een gedeelte van de waterleiding. Tegen dinsdagavond zouden de hoofdleidingen van de riolering moeten afgewerkt zijn. Het vervolg zijn het aansluiten van straatkolken en huisaansluitingen.

 


Update woensdag 7 februari

Op de derde dag wordt de aansluiting gemaakt tussen de nieuwe rioolleiding en de rioolleiding van de Sannastraat. De waterleiding zal vandaag opnieuw operationeel zijn.

Vanaf morgen, donderdag, zal de Sannastraat bereikbaar zijn via de Nieuwstraat.

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 02 februari 2018
Nieuwsoverzicht