Lokaal dienstencentrum (LDC)

Door de huidige coronamaatregelen heeft lokaal bestuur Haaltert besloten om het lokaal dienstencentrum niet te heropenen met een feestelijke receptie op 14 januari 2022, zoals aangekondigd in het infoblad. De activiteiten en maaltijden zullen met strenge coronamaatregelen starten vanaf 17 januari 2022.

We starten voorzichtig 

Want het coronavirus circuleert nog onder ons en moeten we rekening houden met de coronamaatregelen. We maken gebruik van mondmaskers én deelname aan maaltijden en activiteiten kan enkel met een geldig Covid Safe Ticket (CST).

Bij de maaltijden mogen 20 personen aanwezig zijn. Bij activiteiten zullen dat eerder 8 à 9 personen zijn.

Trek een dikke trui aan, want af en toe zetten we de ramen even open om te verluchten.

Vind je het moeilijk om het CST aan te vragen? Maak een afspraak in het Sociaal Huis op 053 85 86 40 om het samen te doen. Vergeet je identiteitskaart en pincode niet!

Inschrijven voor activiteiten verplicht

Inschrijven voor een activiteit of maaltijd is noodzakelijk en kan via mail ldc@haaltert.be of op 053 78 15 49 vanaf donderdag 6 januari 2022.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten voor januari-februari 2022.

Let op, in Mahazine stond een verkeerde datum voor de workshop "mocktails maken". Deze workshop gaat door op donderdag 3 februari van 14 tot 16 uur. Meer info

Van zodra de verbouwingen in HOC De Fransman – waar het lokaal dienstencentrum normaal gevestigd is – rond zijn, gaan de activiteiten opnieuw hier door.

Tot dan informeren geïnteresseerden per activiteit best waar het door zal gaan.  Dat kan via mail naar ldc@haaltert.be of door te bellen naar 053 78 15 49.

Breng je UiTPAS mee en spaar punten in het lokaal dienstencentrum. Met een UiTPAS aan kansentarief heb je ook recht op korting. 

Wat is LDC Rustnbeetje?

Lokaal dienstencentrum Rustnbeetje is een ontmoetingsplaats waar je terecht kan voor een heerlijke dagschotel, een drankje, een gezellige babbel, een gerichte hulp- of informatievraag, allerlei leuke activiteiten en workshops, …

Waar vind je LDC Rustnbeetje?

Het lokaal dienstencentrum vindt plaats in HOC De Fransman, Heldergemstraat 136 in Heldergem. 

Hoe neem je deel aan onze activiteiten?

Schrijf je ter plaatse in op onze inschrijvingslijst of bel tijdens de openingsuren naar ons secretariaat op 053 78 15 49. 

Tijdens onze activiteiten is het secretariaat open. Je bent voor meer info steeds van harte welkom bij de medewerkster van het dienstencentrum of één van onze vrijwilligers!