The Little Wings vzw

Modelluchtvaart

Onze vereniging The Little Wings vzw is opgericht in 2002 door Willy Bogaert, Guy Vanderschelden en Carlo Bogaert , sinds augustus 2003 zijn wij actief op ons terrein in de Kambaan of Kamstraat te Haaltert (Heldergem).

We zijn een dynamische en actieve vereniging met een gemoedelijke en gezellige sfeer, waarbinnen geen rivaliteit bestaat, waar één ieder zich thuis voelt even belangrijk is en wij elkaar in alles proberen te helpen.

De leeftijd van onze leden varieert van ongeveer 7 tot over de 77 jaar.

Binnen onze vereniging wordt uitsluitend gevlogen met modelluchtvaartuigen al of niet aangedreven met elektrische motor.
Verbrandingsmotoren zijn er niet toegelaten.
Gezien de evolutie van de elektronica moeten onze modelluchtvaartuigen met elektrische motor zeker niet meer onderdoen voor verbrandingsmotoren, integendeel en dit eveneens voor grote modellen.

Binnen onze club worden door onze leden verschillende disciplines beoefend zowel vliegtuigen, zweeftoestellen als helikopters. Tal van onze leden nemen deel aan de FAI wedstrijden.

Het vliegen zelf gebeurt meestal op zaterdagnamiddag, op zondagnamiddag en op woensdagnamiddag als het weer redelijk is.
Als je een brevet hebt mag je natuurlijk ook op andere tijden individueel vliegen.

We zijn niet seizoen gebonden, dus het vliegen kan bij ons alle dagen van de week het ganse jaar door vanaf  10 uur tot zonsondergang, behalve op zondag van 13 uur tot zonsondergang, .

In de winterperiode kan er ook op zondagen Indoor gevlogen worden.

Ons terrein is gelegen in een landelijk open gebied  met een mooie omgeving en zonder hindernissen.

Beginners worden opgevangen door ervaren piloten zodat elk nieuw lid zich op de best mogelijke manier kan integreren, zowel op de piste als in de groep.

Wens je meer inlichtingen over onze club of wens je lid te worden, neem dan gerust contact via info@thelittlewings.be.

*zweefvliegtuigen zonder motor (met lier) elke dag van zonsopgang tot zonsondergang.

Sociale media

Contact

Vondelen 146 , 9450 Denderhoutem
Tel.
0479 22 57 55
info@thelittlewings.be
Website
http://www.thelittlewings.be

Voorzitter

Willy Bogaert

Vondelen 146 , 9450 Denderhoutem
Tel.
053834901
willy-bogaert@telenet.be