We trekken naar buiten - VKS Tuinen

Zij zijn gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van tuinen, aanleg van opritten en terrassen, en het leveren en plaatsen van afsluitingen.

Er was eens… hoe het begon

“Als kind kon je mij al regelmatig vinden in de tuinen van de buren. Ik ben graag buiten dus dat ik daar dan een centje kon bijverdienen door gras af te rijden, hagen te scheren of onkruid te trekken, was mooi meegenomen.  Later startte ik mijn bedrijf in bijberoep, maar als snel werd ik zelfstandig. Nu 11 jaar later werken we met een team van 8.”

Een “specialleke” uit de carrière

“Het is eigenlijk onder andere door de gemeente Haaltert dat ik zo snel de stap kon zetten van bijberoep naar full time ondernemer. Mijn firma kreeg namelijk de gunning om te ondersteunen bij het groenonderhoud van de gemeente.”

Nog een laatste tip

“Een tuin vraagt tijd. Niet alleen de aanleg maar ook het onderhoud ervan. Dat is ook niet zo simpel als het lijkt. Het is belangrijk dat planten juist behandeld en gesnoeid worden, en dat je de juiste kiest voor jouw locatie. Mensen hoeven dat niet allemaal zelf te doen. Wij denken graag mee over de invulling van je tuin of staan voor je klaar om het groenonderhoud te doen.” 

Facebook – VKS Tuinen
0472 42 08 64
Vks.volkaert@gmail.com