Warme dagen, tijd voor - Van Impe Koen BVBA

Als HVAC-specialist kan je bij Koen Van Impe en zijn team terecht voor de installatie en het onderhoud van verwarming-, koel- en ventilatiesystemen, een
totaalaanpak dus. Want meer en meer is verwarming, koeling en ventilatie met elkaar verwerven om tot een duurzame oplossing te komen.

Er was eens … hoe het begon
“Als klein manneke ging ik vaak meewerken met een bevriende chauffagist. En kijk, ondertussen ben ik al 17 jaar gepassioneerd eigenaar van mijn eigen zaak,
én maakt het me nog steeds oprecht gelukkig als ik mensen kan helpen.”

Een 'specialleke' uit de carrière
“De lockdown was toch een bijzondere tijd. Mensen zaten thuis én het was warm waardoor we werden overrompeld met aanvragen om airco’s te plaatsen. Toen we opnieuw in bewoonde huizen aan de slag mochten, werkte iedereen nog volop thuis. De planning was nog nooit zo makkelijk.”

Nog een laatste tip
“Met de huidige energieprijzen is energiezuinig verwarmen echt wel een must. De meest zuinige installatie is vloerverwarming gecombineerd met een warmtepomp. Maar ook vloerverwarming gecombineerd met een bestaande mazout- of gasketel is al een stap in de goede richting. En als je kiest voor geothermische of lucht/water warmtepomp heb je er meteen een passieve koeling bij!”

053 84 97 46
www.vanimpekoen.be