Spelavond Moderne Gezelschapsspellen

Sint-Martinusheem
  • di 21 juli 2020 19:30 tot ma 21 december 2020 23:30
CORONAMAATREGELEN:

> Gezien het tijdens een spel quasi onmogelijk is om 1,5m afstand te houden van je medespelers komen mensen met wie je een spel speelt automatisch in jouw 'weekbubbel' van 10 terecht. Bij voorkeur speel je de hele avond met diezelfde mensen.

> Alle huidige maatregelen blijven dezelfde voor de mensen buiten jouw bubbel: de afstandsregel van 1,5m / hoest en nies in de binnenkant van je elleboog / handen ontsmetten bij binnenkomen (ontsmettingsgel en papieren doekjes worden voorzien) / ...

> de tafels zullen verder uit elkaar staan

> een spel dat in bubbel X gespeeld wordt, wordt opzij gezet en kan daarna niet meer gespeeld worden door de andere bubbels.

> We stoppen even met de vrije bediening van de dranken. Spreek Tom of Ellen aan als je iets wil drinken. Ga dus niet meer zelf je drankje halen achter de toog.

> Wie graag van de zoute snacks eet, moet zijn eigen potje meebrengen. Wij vullen het dan voor jou op. Oversized potten zullen slechts minimaal gevuld worden 😉

> Voor zover het weer het toelaat zetten we alle deuren en ramen open i.f.v. maximale verluchting.

> Er is een limiet van 50 deelnemers per spelavond, maar aangezien we meestal met 15-25 zijn, zal dit niet meteen een probleem zijn.

--------------

Spellenclub Tizanu (spreek uit: 't is aan u) is er voor jong en oud. We komen elke 2 weken samen op dinsdagavond vanaf 19u30 in het St-Martinusheem in Kerksken. We spelen alle soorten moderne gezelschapsspellen, zowel voor beginnende spelers als voor gevorderden. Lidmaatschap is gratis! Kom gewoon wanneer je wil en breng gerust ook je eigen spellen mee.

Locatie

Sint-Martinusheem
Kerkskendorp 18 , 9450 Haaltert

Prijs

  • gratis

Organisatie

Spellenclub Tizanu
St-Martinusheem , 9451 Kerksken (Haaltert)