• za 26 november 2022 van 20:15 tot 22:00
50 Tinten Brijs is spontaan geboren uit een té intieme vriendschap tussen zes muzikanten. Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands besloten ze het 'Engels met haar op' links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een 'moedertalig' repertoire.

Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene...
Enkel rock hoor ik u denken?
Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes, - de lijst is eindeloos -, komen aan bod.

50 Tinten Brijs past zich graag aan aan elk publiek en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland, en staat vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

Elke muzikant blikt terug op vele jaren ervaring op Belgische en/of buitenlandse podia in zowel bekende als minder gekende bands. Wie ooit The Norwegian Socks met zanger/entertainer Herman Brijs aan het werk zag weet waarover we praten.

Locatie

De Spot
Molenstraat 17 , 9450 Denderhoutem (Haaltert)

Prijs

  • Basistarief 14

Reserveer

Organisatie

Baratom Cultuurt
Molenstraat 17 , 9450 Denderhoutem (Haaltert)