Foto's gezocht

De Communicatiedienst is steeds op zoek naar mooie beelden om op te nemen in het infoblad, op de website, in folders, enz. Neem jij regelmatig foto’s in Haaltert en wil je die graag delen met alle Haaltenaren via onze communicatiekanalen? Laat ons iets weten via informatie@haaltert.be.  

Het onderwerp kan gelijk wat zijn, zolang het maar in Haaltert is. Het dagelijkse leven in Haaltert op openbaar domein, kinderen steken de straat over, de wekelijkse markt, wandelaars in het park of fietsers langs onze wegen, een dorpsgezicht, wegenwerken in de straat, evenementen en activiteiten, volk op de kermis, monumenten, enz.

Hoge resolutie

Voor drukwerk hebben we foto's in hoge resolutie nodig. Dat is minimum 300 ppi/dpi. 

Foto's in lage resolutie kunnen we enkel gebruiken voor de website of sociale media. 

Bezorg ons je foto's

Je kan ons de foto's doormailen naar informatie@haaltert.be of versturen via We Transfer. 

Vermeld bij het doorsturen: 

  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres.
  • Locatie en datum van opname van uw foto(’s).

Privacy bij sociale media en auteursrecht

  • Het is toegestaan om foto’s op publieke evenementen te nemen. Indien je sfeerbeelden met mensen maakt, doe dit dan van meerdere personen. 
  • De fotograaf zorgt zelf voor ‘toestemming’ van de personen, indien ze van dichtbij zijn geportretteerd (1 tot 3 personen op één foto). Lokaal bestuur Haaltert kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.
  • Iedereen die foto’s indient, geeft hierbij automatisch en onvoorwaardelijk de toestemming tot publicatie van zijn/haar foto(‘s), met vermelding van de gegevens/naam van de fotograaf, aan lokaal bestuur Haaltert.
  • Lokaal bestuur Haaltert geeft géén geldelijke vergoeding voor het gebruik van de ingestuurde foto’s in gemeentelijke publicaties.