LifeCoachKatrien 

Hoi ! 

Als ervaringsdeskundige ervaarde ik als geen ander hoe stress je leven helemaal onderuit kan halen. 

De ervaringen die ik zelf doorleefde zorgen ervoor dat ik coach vanuit mijn hart en ziel. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar meer kracht en zelfvertrouwen. Zo kom je sterker in het leven te staan en kan je de uitdagingen die je tegenkomt als dankbare levenslessen zien. 

De verbindingsprocessen die ik toepas, leren jou ontstressen op een dieper niveau. Je leert zowel de stress bij jezelf opheffen (niet mee omgaan!), en ook de stress op relaties kan je aanpakken. 

Overtuigingen die jou belemmeren, transformeren we naar een ondersteunende versie zodat je het leven kan leiden dat je werkelijk wil. 

Ook frequentietherapie is mijn passie. Door op je energieveld te gaan werken, zorg je voor een evenwicht op zowel bio-energetisch vlak als op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Je kan altijd een gratis infosessie meevolgen of extra informatie vinden via https://lifecoachkatrien.be/aanbod/frequentietherapie/

Een persoonlijke coachingsessie is zowel mogelijk in de Paramadische groepspraktijk Health N Care, op de Leopoldlaan 65 te Ninove, als in het Gezondsheidshuis te Lede, Rammelstraat 10. 

Dit is de link naar mijn online agendahttps://calendly.com/lifecoachkatrien/coaching

Ik geef ook regelmatig workshops of groepstrainingen, zowel voor particulieren als organisaties. Neem gerust een kijkje op https://lifecoachkatrien.be/aanbod/

Graag tot binnenkort !

Liefs, Katrien