Naar inhoud

Beleidsplan 2014 - 2019

 

Elke inwoner van Haaltert heeft dit beleidsplan in aantrekkelijke brochurevorm begin 2014 in de bus gekregen.

Het boekje bevat een lijst met 15 beleidsdoelstellingen die worden toegelicht en uitgediept aan de hand van concrete actieplannen
Deze vormen voor de huidige bestuursploeg en het gemeentepersoneel de leidraad voor wat ze de komende vijf jaar in Haaltert zullen verwezenlijken. 

De brochure kadert in het voornemen van transparantie van bestuur en zal de inwoners van Haaltert toelaten om de veranderingen in hun gemeente te volgen, te toetsen en te interpreteren.

Een downloadbare PdF- versie vindt u onderaan deze pagina.

 

Vervolgbrochure 2015:

De 15 doelstellingen van het Haaltertse beleidsplan 2014 – 2015 worden in deze tweede brochure getoetst aan de concrete verwezenlijkingen van het afgelopen jaar. Zo kunt u de veranderingen in de gemeente op de voet volgen, toetsen, interpreteren en beoordelen.

In een tweede luik gunt het bestuur u een blik op de concrete plannen voor de komende vier jaar. Het schetst ook de financiële situatie van de gemeente, de context dus waarin de investeringen zullen gebeuren. Naast de dagdagelijkse werking zijn dit de geplande extra realisaties waaraan de belastingcenten van de Haaltenaren de komende jaren zullen besteed worden.