Bereken of jouw energiecontract voordelig is

Wil je graag minder betalen voor gas en elektriciteit? Vergelijken dan jouw contract met alle andere leveranciers via de V-test van VREG.


Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook flink besparen op hun energiefactuur door te veranderen van leverancier. Overstappen naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier is gratis en erg eenvoudig.

Klik hier om jouw contract te vergelijken

Samen bekijken of jouw energiecontract nog voordelig is?

Wil je graag minder betalen voor gas en elektriciteit? Maak een afspraak in het Sociaal Huis en we bekijken tijdens de Week van de Energie samen of je huidige contract al dan niet voordelig is. Dat doen we door je contract te vergelijken met alle andere leveranciers via de V-test van VREG. Als je dat wil, kunnen we ook helpen bij de overstap naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier.

Energieleveranciers veranderen voortdurend hun tarieven. Heel wat mensen kunnen dan ook flink besparen op hun energiefactuur door te veranderen van leverancier. Overstappen naar een nieuw contract of een nieuwe leverancier is gratis en erg eenvoudig. Maar die keuze is niet evident en hangt af van verschillende factoren.

Maak vóór 12 mei een afspraak op 053 85 86 40 en kom tijdens de Week van de Energie, van 17 tot 21 mei, langs in het Sociaal Huis.

Breng zeker je huidige meterstanden van gas en elektriciteit en de laatste afrekeningsfactuur van je leverancier mee.