Cozycar: autodelen met je buren

Heb je een (tweede) wagen, maar staat die veel stil? Dan kan je overwegen om een autodeelgroep met je buren op te starten. Door aan autodelen te doen, optimaliseer je de mobiliteit van iedereen en gebruik je de auto efficiënter. De kosten worden gedeeld door de gebruikers. Het is dus gemakkelijk, goedkoop en goed voor het milieu. Cozycar zorgt ervoor dat het autodelen onder buren en vrienden correct geregeld is.

Bij Cozycar kan je terecht voor: 

  • een autodeelverzekering
  • een online reservatiekalender
  • contracten en reglementen
  • een helpdesk
  • promotiemateriaal

Via de aanpasbare standaardcontracten en reglementen worden alle afspraken voor de start van het autodelen vastgelegd en afgesproken. Via de rekenschema’s worden de kosten op een eenvoudige manier berekend en via een online reservatiekalender per autodeelgroep kunnen leden makkelijk reserveren.

Bovendien is er de op maat gemaakt autodeelverzekering. Hierdoor is iedereen correct verzekerd en bouwt ieder lid van de autodeelgroep een persoonlijk schadeverleden op, dit in tegenstelling tot een klassieke autoverzekering waar het enkel de plaathouder is die een schadeverleden opbouwt.

Als je je inschrijft op cozycar.be ben je zichtbaar op de interactieve kaart en kan je autodelers uit je buurt contacteren. Je kan ook een promopakket aanvragen. Je kan zelfs een autodeelparty organiseren. Nodig je buren en kennissen uit bij je thuis en een medewerker van Cozycar komt langs en helpt je om samen een autodeelgroep op te richten. 

Meer info vind je op www.cozycar.be.

Gerelateerde items

Externe links