Geen eigen vervoer of minder mobiel?

1. Spreek af met familie, vrienden of je mantelzorger om je een lift te geven

Het is de bedoeling dat enkel wie dat moment een afspraak heeft voor een vaccinatie, het vaccinatiecentrum binnengaat. Je lift wacht dus even buiten op de parking.

Maar kan je niet zelfstandig door het vaccinatiecentrum heen omdat je bijvoorbeeld slecht te been bent, dan mag je een begeleider meenemen die je daarmee helpt. Personen in een rolstoel moeten sowieso begeleid worden.

2. Contacteer lokaal bestuur Haaltert en wij zoeken voor jou naar de beste mobiliteitsoplossing

Bel van maandag tot vrijdag elke voormiddag tussen 9 en 12 uur naar 053 85 86 40 of mail naar mmc@haaltert.be. Afhankelijk van je situatie bekijken we welke oplossing we voor jou kunnen boeken. Bevestig pas daarna je afspraak bij het vaccinatiecentrum. Zo ben je zeker dat je ter plaatse geraakt.

Mogelijkheden:

 

Taxi

Speciaal voor de vaccinatiecampagne in Denderdal werd een vast tarief van 20 euro per rit heen en terug vastgesteld van overal in Haaltert naar Denderdal en terug.
Heb je begeleiding nodig in het vaccinatiecentrum? Neem dan een begeleider mee in je taxi. Als de begeleider op een ander adres dan jij opstapt, wordt voor die opstapplaats ook 20 euro aangerekend.

Minder Mobielen Centrale

MMC zet haar werking in voor het vervoer van minder mobiele Haaltenaren naar Denderdal. Voldoe je aan de voorwaarden voor MMC? Dan betaal je 0,30 euro per kilometer aan de chauffeur die je heen en terug naar het vaccinatiecentrum brengt.
Heb je een begeleider nodig om je doorheen het vaccinatiecentrum te helpen, kan die ook meerijden met jouw MMC-rit.

3. Personen in een rolstoel

Wie volledig afhankelijk is van een rolstoel verwijzen we door naar de aanbieders van rolstoelenvervoer.
Personen in een rolstoel moeten sowieso begeleid worden doorheen het vaccinatiecentrum.