Geluk is… offline én online shoppen - Beauty Fire

Nathalie ken je misschien van haar schoonheidssalon Instituut Nieke. Nu, 10 jaar na de opening, is ze niet alleen trotse eigenaar van haar instituut maar ook van de webshop Beauty Fire, die sinds kort ook als fysieke winkel deel uitmaakt van haar instituut. Beauty Fire ligt met haar geur- en kleurconcept in het verlengde van het instituut.


Er was eens…hoe het begon

“Corona was voor mij meer een zegen dan een vloek. Want dat was hét moment om nog eens na te denken over waar ik heen wil met mijn instituut en welke wegen ik nog wil bewandelen als ondernemer. Een winkel was altijd al mijn droom en zo is de webshop Beauty Fire ontstaan.”

Een “specialleke” uit de carrière

“De naam Beauty Fire is niet zomaar gekozen. Mijn man is zowel vrijwillig als beroepsmatig bij de brandweer en ik ben natuurlijk met beauty bezig. Deze twee zaken komen samen in Beauty Fire. Dat geurkaarsen een belangrijk onderdeel zijn van ons assortiment versterkt nog eens de naam. We slaan de handen in elkaar als gezin én als zaak.”

Nog een laatste tip

“Beauty Fire is dé plek voor een cadeau aan jezelf of iemand anders. We zijn onder andere exclusief verdeler in Haaltert van Yankee Candles en Ashleigh & Burwood geurlampen. Mijn tip voor de lezers luidt dus als volgt: Dear Lord, please don't let my
partner be home when all my online orders arrive.”

www.beautyfire.be
Winkel enkel open op vrijdag van 9 uur tot 12.30 uur, zaterdag van 9.30 uur tot 15 uur, webshop 24/24 beschikbaar.

www.instituut-nieke.be
Gespecialiseerd in huidverbeterende en ontspannende gelaatsverzorging en definitieve laserontharing.

Neem ook een kijkje op Instagram en Facebook