Naar inhoud

Crossfit Holthem

Voorstelling:

Fitness, kracht en mobiliteit.

CrossFit® is een functionele fitness- en levensstijl met focus op kracht en mobiliteit, waar gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd.

CrossFit® Holthem is een jonge en snel groeiende sportclub uit Haaltert. In januari 2018 startte CrossFit® Coach Nathan Peeters met 30 stichtende leden de nieuwe club via een crowdfunding campagne. Met de steun van onze vaste partners Rogue, Syntech, Concept 2 kunnen onze leden genieten van kwaliteitsvol materiaal en een fijne locatie.In onze club (“de box”) gaan kracht en conditionering samen en zorgen we voor de ontwikkeling van atleten en teams. Samen werken we aan een gezonde levensstijl, leren we anders omgaan met voeding en bouwen we aan een sterke community.

CrossFit® Holthem kiest ervoor te werken in kleinere groepen van maximaal 8 personen, waarbij gepersonaliseerde begeleiding voorop staat. Voor de kinderen van 3 tot 16 jaar worden speciale workouts voorzien #holthemkids.

Bij ons vind je geen “massatoerisme”, maar het beste alternatief voor overvolle klassen.

De intensiteit van de oefeningen is steeds op maat van de atleet. Op deze wijze wordt CrossFit® toegankelijk voor elke sporter, jong of oud, ervaren of beginner en voel je al snel de voordelen van CrossFit®.

Het sterke community gevoel zorgt er ook voor dat elkeen er in slaagt om de oefeningen af te werken. Meer nog, de laatste van de groep, zal het meest aangemoedigd worden: #HolthemCrew wordt je nieuwe familie.

Contact: Peeters Nathan Contactadres: Langdries 4 9450 Haaltert Telefoon: 0472 51 44 36 Website: www.crossfitholtem.be