Deelplatform "goedgeplukt" voor plukvers fruit

Overschot aan hoogstamfruit? Op zoek naar plukvers fruit dichtbij? Het online platform Goedgeplukt brengt eigenaars van hoogstamboomgaarden in contact met mensen die op zoek zijn naar plukvers fruit van eigen bodem, en daar met plezier de boom voor in kruipen.

Ik heb fruit

Heb je jaarlijks een overschot aan hoogstamfruit en wil je hier iemand een plezier mee doen? Op de website goedgeplukt.be kan je je aanmelden en laten weten welk fruit je in de aanbieding hebt. Pluk je liefst zelf of mogen geïnteresseerden komen plukken? Wil je er iets voor in de plaats? Wie weet wil iemand in ruil jouw bomen snoeien of een kleine vergoeding geven. Dat mag je zelf bepalen.

Ik zoek fruit

Ben je op zoek naar hoogstamfruit om te eten of om te verwerken tot confituur of gelei? Zoek je appels om te laten persen door de mobiele fruitpers? Of zoek je specifieke vari├źteiten om wijn of cider van te maken? Plaats een zoekertje op goedgeplukt.be en neem in het oogstseizoen regelmatig een kijkje op de site. Je vindt er fruit voor alle mogelijke toepassingen, plukvers, gezond en uit eigen streek. 

Ga naar www.goedgeplukt.be