Gratis renovatieadvies

Slim renoveren? Gratis advies

Klimaatbewuste burgers zijn goud waard. Daarom motiveert lokaal bestuur Haaltert hen om duurzaam te verbouwen. Duurzaam renoveren betekent je energieverbruik naar beneden halen, rekening houdend met een leefbare woonomgeving. Maar ook betekent het meer wooncomfort creëren.
 
Inwoners van Haaltert kunnen gratis advies vragen aan een onafhankelijk expert. Ook in deze onzekere tijden helpen we je graag verder met je verbouwplannen. Een renovatieadviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen beantwoordt je vragen via een videogesprek en geeft gratis advies over je woning (tele-advies). Van zodra de federale maatregelen het toelaten, kunnen de adviseurs terug advies aan huis geven.
 

De voordelen? Gemakkelijk, objectief, perfect op maat, betrouwbaar en gratis.

Volgens een concreet stappenplan adviseert deze expert oplossingen op zowel korte als lange termijn. Samen met jou stelt hij een lijst van prioriteiten op: zaken die vandaag aangepakt dienen te worden. Daarbij zal hij vanzelfsprekend al denken aan ingrepen die morgen moeten gebeuren. Je wilt bijvoorbeeld dit jaar je dak isoleren en dan enkele jaren later je gevel? Dat is zeker mogelijk.

Verder mag je rekenen op een uitgebreid pakket van technische adviezen. Hoe isoleren en tegelijkertijd voldoende ventileren? Welke duurzame materialen te gebruiken binnen jouw budget? Ben je voorbereid op de bouwnormen van morgen? Kortom, op elke vraag mag je een helder en bruikbaar antwoord verwachten, to the point. En dat geldt ook voor informatie over mogelijke premies, subsidies en goedkope leningen.

Kom jij in aanmerking voor renovatieadvies aan huis? Inschrijven doe je via het online inschrijvingsformulier

Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies-en-premies/renovatieadvies

 

Klik hier voor meer info over ons klimaatactieplan