Naar inhoud

Groepsaankoop bomen

Boomplantactie (grote weergave)

Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen selecteert elk jaar boomsoorten die in onze regio's goed passen. Ook jij kan je omgeving een stukje groener maken! Bestel samen met ons de bomen van jouw keuze. Of je nu liever een fruitboom ziet of een klimplant, de keuze is enorm.

Bestellen

Hier vind je de lijst met bomen en struiken. De afmetingen en prijs staan er per soort bij. Duid aan welke soorten je wil en tel de verschillende prijzen samen. Je hoeft geen voorkeursplaats aan te duiden voor Haaltert.

Bezorg de ingevulde bestelbon ten laatste op 22 oktober aan dienst Leefmilieu. Je kan de bon inscannen en doormailen naar leefmilieu@haaltert.be, afgeven in het gemeentehuis of opsturen naar lokaal bestuur Haaltert, dienst Leefmilieu, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert. Vul zeker je mailadres in, want de verdere communicatie zal via mail verlopen. Midden november krijg je een bestelbevestiging en waar en wanneer je de bomen kan afhalen. Eind november kan je de bomen dan afhalen in Haaltert. Betalen doe je bij afhaling.

Wat er na de afhaling met het plantgoed gebeurt, valt buiten onze verantwoordelijkheid. RLVA kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor plantgoed dat niet aanslaat.

Dienst Leefmilieu in het gemeentehuis, 053 85 86 05, leefmilieu@haaltert.be

Regionaal Landschap?

Lokaal bestuur Haaltert stelde zich kandidaat om vanaf 1 januari 2020 aan te sluiten bij Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen. Een Regionaal Landschap werkt aan natuurbehoud, landschapsherstel en erfgoed, landschapsonderhoud, trage wegen en natuurrecreatie, woon-, speel- en schoolgroen. Rond deze thema’s wordt aanvullend veel gewerkt aan educatie en sensibilisatie.

Alle info over de actie vind je terug op de pagina van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen.

Praktisch

Leefmilieu en Landbouw

Onderhouden en aanplanten van bomen en andere landschapselementen

Administratief centrum
Hoogstraat 41
9450 Haaltert
tel. 053 85 86 05
fax. 053 85 86 21
e-mail: leefmilieu@haaltert.be