Haaltert schenkt 900 euro aan Knipperkot vzw

Na een tweede geslaagde verkoop van truien en T-shirts met “gralek grosj” en mutsen met “neig” op, schonk lokaal bestuur Haaltert 900 euro aan Knipperkot vzw.

Lokaal bestuur Haaltert organiseerde haar goede doel actie in het najaar van 2023. Na een eerste succesvolle verkoop in 2022 van de truien met “gralek grosj”-opdruk, werd het concept uitgebreid. 

Nieuw deze keer waren de T-shirts met “gralek grosj” en de mutsen met “neig”. Allebei werden ze enthousiast onthaald. Met de verkoopstand op Jaarmarkt Haaltert werd de campagne succesvol op gang getrokken. Daarna konden liefhebbers nog een maand lang online bestellen. 

Er werd afgeklopt op 46 T-shirts, 52 mutsen en 34 truien. Goed voor 900 euro opbrengst voor het gekozen Haaltertse goed doel: Knipperkot vzw. Bedankt aan al wie onze actie steunde en trots de trui, T-shirt of muts draagt!

Knipperkot vzw uit Denderhoutem biedt plaats aan jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar die het moeilijk hebben hun plek te vinden in de samenleving en op de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden ze ook zorg aan jongeren tussen 15 en 18 jaar die worstelen met een hoge druk op school, een moeilijke relatie tussen de jongere en de school, …