Haaltertse Kadobon

Moederdag, vaderdag, bedanking voor juf of meester, of gewoon zomaar, het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen of te geven. Maar het is niet altijd eenvoudig om inspiratie te vinden … De Haaltertse Kadobon is de perfecte oplossing! Hiermee kan je in heel wat handels- en horecazaken in Haaltert betalen. Het ideale geschenk dus!

Haaltert met een strik

De Haaltertse Kadobon heeft een waarde van 5 euro, 20 euro of 50 euro en is maximaal 1 jaar geldig. Je kan ze kopen aan het loket van dienst Cultuur in de rechtervleugel van het gemeentehuis. 

Wij doen er alvast een mooie strik rond. En voor bonnen vanaf 20 euro maken we er een ‘kadoosje’ van. Met plaats om een persoonlijke boodschap te schrijven voor je geliefde, jarige of eender welke feestneus. Dat maakt het geschenk alleen maar leuker.

Deelnemende handelaars

Een 60-tal handelaars nemen al deel aan de Haaltertse Kadobon. En de lijst blijft groeien. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de raamsticker van de Kadobon.

Je kan de volledige lijst van handelaars bekijken op deze interactieve kaart met de adressen. 

De Kadobon is 1 jaar geldig, je kan de geldigheid controleren via deze link.

Ook de Kadobon werd aangepast aan de nieuwe huisstijl. Nu zullen er even twee soorten in omloop zijn: die met het oude wit-groene logo, en die met het nieuwe logo. Beide zijn geldig. 

  • Beeld Haaltertse Kadobon van 20 euro