KSA Sint-Lut Haaltert

Wie zijn we?

KSA Sint-Lut Haaltert is een jeugdbeweging voor jong en oud. We zijn er voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar (vanaf de 3de kleuterklas).
We bestaan sinds 1958 en met onze 17-koppige, enthousiaste leidingsploeg onder leiding van bondsleiding Jen en Bert animeren wij zo'n 150-tal leden. Onze jeugdbeweging maakt ook deel uit van het gewest Land van Aalst, de provinciewerking Oost-Vlaanderen en de nationale werking van KSA.

Wat doen we?

Tijdens het werkjaar kunnen onze leden genieten van 2-wekelijkse wervelende activiteiten op zondag, tal van verrassende spelletjes,
een weekend voor de -12 en +12 tijdens het jaar en als afsluiter
​een fenomenaal kamp!

Lid worden van onze KSA?

Ben je benieuwd naar wat we allemaal doen op een activiteit? Maar ben je nog niet zeker of KSA Sint-Lut Haaltert wel iets voor jou is? Dan kan je altijd eens een namiddag komen mee spelen. Is de namiddag goed bevallen en wil je meer? Dan kan je je inschrijven.
Wat moet je doen om lid te worden van onze KSA? Eerst en vooral moet je minstens 5 jaar zijn en in de 3de kleuterklas zitten. Een jaar lid zijn kost je 30 euro. Voor deze prijs ben je verzekerd en krijg je tijdens elke activiteit een vieruurtje. Alle betalingen kunnen steeds gebeuren op ons rekeningnummer BE73 0014 3709 9860 met correcte mededeling.
Inschrijven kan via deze LINK.

Contact

Wypenstalstraat 3A , 9450 Haaltert
info@ksasintlut.be
Website
ksasintlut.weebly.com