Wereldgezondheidsdag - LifeCoach Katrien

In 2016 startte Katrien haar zelfstandige praktijk als life‑coach en ondertussen kan je bij haar ook terecht voor loopbaancoaching, stressbegeleiding en workshops/trainingen. "In mijn “Huis voor Verbinding” in Haaltert wil ik graag mensen verbinden met zichzelf via coaching, maar er is ook ruimte voor workshops, infosessies, lezingen, trainingen… van coaching tot yoga of voeding, alles draait er rond welzijn, ont-haasten en ont-moeten.” Op 15 april kan je er een kijkje gaan nemen tijdens haar opendeurdag. 

Er was eens…hoe het begon

“Eigenlijk was ik actief in de technische sector. Tot ik in 2013 in een burn-out belandde. Op aanraden van een energiearts volgde ik een opleiding rond innerlijke groei. Daar kwam ik mezelf tegen: wie ben ik, wat wil ik en hoe sta ik in het leven ? Het resultaat was dat ik de rationele cijferwereld achter me liet en me begon te verdiepen in 'coaching'. Het werken met mensen voelde meteen goed. Daarna stopte ik nooit meer met me verder bij te scholen."

Een “specialleke” uit de carrière

“Een tijdje geleden kwam er een dame langs van in de 70, omdat ze stress ervaarde. Ze had al een uitgebreid medisch parcours afgelegd zonder resultaat. Ik leerde haar de oefening 'Leren ontstressen in minder dan 5 minuten', enorm eenvoudig maar zeer waardevol. Heel snel kon ze haar medicatie afbouwen, in samenspraak met haar arts."

Nog een laatste tip

“Mensen wachten vaak te lang voor ze stappen durven te zetten. Als coach kunnen we bij verschillende zaken helpen. Er zijn vaak maar enkele sessies nodig. Je kan me gewoon bellen of mailen voor een afspraak. Hulp toelaten, is echt belangrijk."

www.lifecoachkatrien.be 
0470 37 85 55