Locatie en parkeerbeleid

Locatie en Bizlocator

Bizlocator.be is je partner in crime. Met behulp van enkele zoekparameters vind je hier een overzicht van de beschikbare panden bij immokantoren en andere aanbieders. Maar je kan natuurlijk ook advies vragen bij één van onze lokale immokantoren.

BizLocator is dé online marktplaats om bedrijfsruimtes, -panden, kantoren, pop-ups of andere vormen van commerciële ruimtes of professionele vastgoedobjecten op te zoeken en te vinden over heel Vlaanderen. Hiervoor werkt BizLocator nauw samen met de dienst Lokale Economie van lokale besturen, het Agentschap Innoveren & Ondernemen en CIB Vlaanderen.

Bekijk welke panden er momenteel in Haaltert beschikbaar zijn op BizLocator. 

KMO-gronden

In tegenstelling tot sommige omliggende gemeenten en steden, heeft Haaltert geen grote bedrijventerreinen of industriegebieden in haar aanbod. Wel zijn er vanuit de focus op kleinschaligheid en lokaal karakter verschillende KMO-gronden te vinden op ons grondgebied. Deze zijn allemaal in private handen.


Parkeerbeleid

Goed om weten: In Haaltert kan je bijna overal gratis parkeren. Een overzicht van de parkings en blauwe zones in Haaltert vind je op
onze website.