Naar inhoud

Gratis bouw- en renovatieadvies voor Haaltenaren

Advies

Op zoek naar onafhankelijk advies om je bouw/verbouwing op een duurzame manier aan te pakken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen en gemeente Haaltert bieden nu gratis advies aan huis aan.


 

Iedereen die ooit een huis gerenoveerd heeft, weet het: er zijn een heleboel moeilijke beslissingen te nemen. Hoe maak je je woning energiezuinig? Is zonne-energie iets voor mij? Regenwater gebruiken, een groendak, dak en gevels isoleren, … Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Duurzaam en comfortabel? Ja, graag!

Op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen lanceert renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort.

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

Gratis!

Anderhalf uur renovatieadvies is nu volledig gratis, in plaats van 280 euro. De gemeente Haaltert en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.

Kies je voor nieuwbouw? Dan geven we je graag advies op ons kantoor. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies.

Ook voor korte vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt.
Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07.

Datum van het bericht: maandag 01 mei 2017
Nieuwsoverzicht