Naar inhoud

Fotowedstrijd ‘Natuurlijk Haaltert’ 2018

Winnaar 2017

Ga deze lente op pad met je fototoestel en stuur ons je mooiste digitale foto’s van de Haaltertse natuur door. Ze moeten genomen zijn tussen 21 maart 2018 en 21 juni 2018. Iedere amateurfotograaf uit Haaltert, jong en oud, kan deelnemen.

 

 

 

 


Op 21 maart start de tweede editie van de Haaltertse fotowedstrijd, een organisatie van de dienst Leefmilieu. Het thema is opnieuw ’Natuurlijk Haaltert’, maar deze keer tijdens de lente. Bezorg ons je mooiste digitale foto's ten laatste op donderdag 21 juni 2018.

Ga deze lente op pad met je fototoestel en stuur ons je mooiste digitale foto’s van de Haaltertse
natuur door. Ze moeten genomen zijn tussen 21 maart 2018 en 21 juni 2018. Iedere amateurfotograaf uit Haaltert, jong en oud, kan deelnemen.

Deelnemen

Vooraf inschrijven hoeft niet en deelnemen is gratis. Iedere deelnemer mag maximum 3 foto’s doorsturen naar leefmilieu@haaltert.be of bezorgen via We Transfer.

Bezorg ons je mooiste digitale foto's ten laatste op donderdag 21 juni 2018.

Wedstrijdreglement

Klik hier om het reglement te downloaden. Daarin vind je alle nuttige informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de wedstrijd.Klik hier voor de contactgegevens en openingsuren van dienst Leefmilieu

Datum van het bericht: woensdag 21 maart 2018
Nieuwsoverzicht