Naar inhoud

5 jaar UiTPAS Dender = 5 evenementen en 5 ruilvoordelen

5jaarûitpas

UiTPAS zet al 5 jaar cultuur, vrije tijd en sport op het menu! Activiteiten naar ieders goesting en voor elk budget. In Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove gaan 5 evenementen door. Op deze evenementen kan je aan de UiTPASstand een UiTpunt sparen en ruil je 5 UiTpunten voor één van de vijf soorten heerlijke confituur van bioboerderij De Loods.

 

5 GEMEENTEN…

Onze regio UiTPAS Dender bestaat uit 5 gemeenten: Aalst, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove.
Maar uiteraard kan je je UiTPAS ook in andere UiTPASregio’s gebruiken!

Op deze evenementen kan je aan de UiTPASstand een UiTpunt sparen en ruil je 5 UiTpunten voor één van de vijf soorten heerlijke confituur van bioboerderij De Loods. Ga je langs op alle evenementen, dan kan je de hele set verzamelen. Heb je nog geen UiTPAS? Dan kan je er tijdens onze feestmaand eentje aankopen en krijg je er een potje confituur bovenop.

 

5 EVENEMENTEN…

Bezoek onze UiTPASstand op 5 evenementen gedurende onze verjaardagsactie (tussen 5 mei en 5 juni 2017). Er is 1 evenement in elke gemeente. Hoe meer evenementen je bezoekt, hoe meer punten en ruilvoordelen je verzamelt.

Filmvoorstelling met ontbijt (HAALTERT)

Kom op zondagochtend genieten van de ontbijtfilm ‘Inside Out / Binnenstebuiten’, een verhaal voor het hele gezin. We maken het gezellig met een ontbijtkoek en koffie, fruitsap of water. De film start om 9 u. en er is een korte pauze voorzien.

Inside Out / Binnenstebuiten gaat over de elfjarige Riley die verhuist van een klein dorpje naar de grote stad San Francisco. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, en de emoties raken het maar niet eens over hoe het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Zondag 21 mei om 9 u.
Centrum De Kouter, Middelkouter 10, 9450 Haaltert
De toegang is gratis, maar inschrijven via het e-loket is wel verplicht.
Meer info: 053 85 86 38 of huisvanhetkind@haaltert.be

Kantien Royal – Foodtruckfestival (AALST)

zaterdag 20 en zondag 21 mei van 12 tot 23.30 u.
Werfplein, 9300 Aalst

Opendeurdag Huis van het Kind en Academie (ERPE-MERE)

zondag 21 mei van 14 tot 17 u.
Dorpsstraat 146, 9420 Erpe-Mere
Meer info: huisvanhetkind@erpe-mere.be of 053 60 34 90

Dag van het Park (LEDE)

zondag 28 mei van 14 tot 17 u.
Park van Mesen (ingang Kasteelstraat), 9340 Lede
Meer info: zodichtblij@lede.be of 053 60 68 25

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker (NINOVE)

zondag 28 mei van 11 tot 17 u.
Evenementendorp, Centrumlaan, 9400 Ninove
Meer info: sociale.zaken@ninove.be, 054 31 32 45

 

5 UITPUNTEN…

Heb je een UiTPAS? Dan kan je 5 UiTpunten ruilen aan onze UiTPASstand. Bezoek je de 5 evenementen? Dan kan je de hele serie verzamelen.

 

5 RUILVOORDELEN…

Voor 5 UiTpunten krijg je één van de 5 soorten glazen bokaaltjes, gevuld met heerlijke confituur. Heb je nog geen UiTPAS? Koop er dan eentje (5 euro, of 2 euro als je jonger bent dan 18) en krijg er 1 van de 5 welkomstvoordelen bovenop.

 


UITPAS?

UiTPAS is de spaar- en voordelenkaart voor je vrije tijd. Spaar punten bij activiteiten in deelnemende gemeenten en ruil je punten in voor kortingen, gratis tickets, cadeautjes en exclusieve voordelen! Daarnaast zorgt UiTPAS er ook voor dat mensen met een beperkt inkomen aan een voordelig tarief kunnen deelnemen. Dat is de UiTPAS met kansentarief.

Klik hier om meer te lezen over 5 jaar UiTPAS Dender.

Smaakt dit naar meer? Op www.uitpasdender.be en de Facebook-pagina UiTPAS Dender vind je een overzicht van alle activiteiten in je gemeente. Of steeds in deze Vrijetijdsgids in het infoblad of op www.uitinhaaltert.be.

Datum van het bericht: woensdag 17 mei 2017
Nieuwsoverzicht