Naar inhoud

Fiets, wandel of rolschaats binnenkort weer naar school!

zekersporten

Breng je je kind(eren) met de fiets of te voet naar school? Ga je soms alleen joggen, wandelen of fietsen met de kinderen in de prachtige natuur van Haaltert? Ook zonder lid te zijn van een sportvereniging kan je jezelf en je gezin verzekeren tegen eventuele ongevallen.

Trek je er op zondag met vrienden met de mountainbike tussenuit langs de onverharde wegen van onze gemeentelijke moutainbikeroute? Meestal ben je daarvoor niet aangesloten bij een club of vereniging. Wat als je een kwetsuur oploopt tijdens die individuele sportactiviteiten, of tijdens het rolschaatsen, fitness, yoga, zwemmen, …?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te brengen. Daarom vinden we het geweldig dat binnenkort weer zoveel kinderen met de fiets of te voet naar school gaan.

Goed nieuws! Met het gezinspakket van Zeker Sporten zorg je ervoor dat heel je gezin dat met een gerust gevoel kan doen. Zo ben je alvast verzekerd mocht een ongevalletje zich voordoen.

Heb je al een solopakket voor jezelf? Surf dan snel naar 'Mijn Beheer' om jouw huidige pakket te upgraden voor je hele gezin.

 

Interessante voordelen en extra's

Surf naar www.zekersporten.be/haaltert, bekijk alle voordelen en sluit vandaag nog jouw sportpakket af!

Meer info vind je ook op onze webpagina van de sportdienst.

Datum van het bericht: donderdag 30 augustus 2018
Nieuwsoverzicht