Naar inhoud

Inschrijven vakantieopvang en sportkampen zomervakantie

logo zoem

Op 9 en 13 mei kan je je kind(eren) inschrijven voor opvang en/of zomerkampen tijdens de zomervakantie via ZOEM.

 

Je kan alle kinderen van hetzelfde gezin simultaan inschrijven voor de kleuterwerking, de speelpleinwerking en de sportkampen in de zomervakantie. De inschrijvingen verlopen uitsluitend via het reservatiesysteem ZOEM op https://reservaties.haaltert.be.

Inschrijvingsdata

  • Donderdag 9 mei om 18 u. voor groep 1: kinderen waarvan één van de ouders gedomicilieerd is in Haaltert
  • Maandag 13 mei om 18 u. voor groep 2:
    • De Pagadder, de kleuterwerking en de speelpleinwerking: kinderen die niet in Haaltert wonen, maar er wel naar school gaan
    • Sportkampen: voor iedereen, ook niet-Haaltenaren

Hoe kan ik inschrijven?

Alle inschrijvingen voor de schoolvakanties lopen nu via het reservatiesysteem ZOEM. Ga naar https://reservaties.haaltert.be/ en log in met je gegevens. Maak je keuze uit het aanbod, vul je winkelmandje en betaal met je bankkaart en digipass.

Vergeet vóór het inschrijven niet om de medische fiche van elk kind opnieuw goed te keuren voor 2019. Dat dient elk kalenderjaar te gebeuren.

In het kader van de nieuwe privacywetgeving (GDPR) kan je ons nu via je profiel al dan niet expliciet toestemming geven om foto's te nemen op activiteiten waarvoor je inschrijft. Je kan apart aanduiden of er foto's mogen genomen worden en of er foto's mogen gepubliceerd worden.

Nieuw op ZOEM?

Maak vóór de inschrijvingsdatum een profiel aan op ZOEM en voeg je gezinsleden toe. Bekijk de website en het aanbod eens, zodat je ZOEM al in je vingers hebt om op het eerste inschrijvingsmoment vlot te kunnen reserveren. Je vindt alle info over registreren, inschrijven, kortingen, verzekeringen, sluitingsdagen, contactgegevens van de diensten, enz. op www.haaltert.be/zoem.

Aanbod zomervakantie

Alle info over inschrijven via ZOEM, de kleuterwerking, de speelpleinwerking en de sportkampen en hun aanbod werd verzameld in een brochure. Klik hier om ze te downloaden

Datum van het bericht: maandag 01 april 2019
Nieuwsoverzicht