Naar inhoud

Zesde Kunstenroute door Haaltert

logo kr

Drie weekends lang is Haaltert the place to be voor kunstliefhebbers. Van 20 mei tot 3 juni kan je overal in Haaltert schilderijen, beeldhouwwerken en gedichten ontdekken.

 

 

Alles over de Kunstenroute op www.haaltert.be/kunstenroute 

 

 

 

38 kunstenaars op 9 locaties

Maar liefst 38 kunstenaars exposeren op 9 locaties. Je kan terecht in het Sint-Martinusheem, HOC De Fransman, het Vondelhof, Pastorij Denderhoutem, het Warandegebouw, Centrum De Warande en in drie kunstenaarsateliers bij Chris Chiau, Rudy De Pelsmaeker en Sonja Van Valckenborgh.

Een fietsroute en een wandelroute verbinden de locaties aan elkaar. 

Je kan er terecht op 20, 21, 26 en 27 mei, 2 en 3 juni van 15 tot 19 u.
In atelier van Sonja Van Valckenborgh op 20-21-27 mei en 3 juni van 15 tot 19 u.

Participeer eens aan een kunstwerk

Het Cura-Collectief met Bart Bogaert, Els De Vuyst, Vincent Malstaf, Lieve Van Cutsem en Kimo Williame nodigt je uit om deelnemer te zijn aan hun openluchtatelier. Ze begeleiden jou langs een installatie-parcours dat je dichter bij jezelf wil brengen.

Brochure

Vanaf 15 mei vind je in de tentoonstellingslocaties en in de gemeentelijke gebouwen de brochure met alle info over de Kunstenroute en de routekaartjes van de wandel- en fietsroute. 

Kunst in de etalage

Om op te warmen voor de 6de Kunstenroute startte al wat vroeger ‘Kunst in de Etalage’. Ook in 22 Haaltertse etalages en winkels kan je kunstwerken spotten. Kunst in de Etalage loopt ook nog tot 3 juni.

 

Alles over de Kunstenroute en Kunst in de Etalage op www.haaltert.be/kunstenroute 

Datum van het bericht: dinsdag 01 mei 2018
Nieuwsoverzicht