Naar inhoud

Katrolwerking zoekt vrijwilligers

katrol

Haaltert heeft samen met Lede en Erpe-Mere de handen in elkaar geslagen om de strijd tegen de kinderarmoede aan te binden. Hieruit ontstond De Katrol, een intergemeentelijk project dat gedragen wordt door verschillende partners.

De Katrol biedt studie- en opvoedingsondersteuning aan huis bij kwetsbare gezinnen. De ondersteuning loopt minimaal 8 weken en er wordt 2 keer per week een uurtje ondersteuning voorzien. Er wordt geholpen bij het huiswerk van de kinderen en er is aandacht voor een studievriendelijk klimaat en schoolbetrokkenheid binnen het gezin. Daarnaast willen we oog hebben voor de ruimere gezinssituatie en is De Katrol steeds bereikbaar voor ondersteuningsvragen.

Vrijwilligers gezocht!

Om dit project verder vorm te geven zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de ondersteuning bij een gezin aan huis willen aanbieden. Je doet dit tweemaal per week gedurende 1 uur en dit voor een periode van minimaal 8 weken. In ruil hiervoor krijg je een onkostenvergoeding aangeboden. Het is zeker en vast een boeiend project!

Contact: 0475 78 14 30, stefanie.demeyer@erpe-mere.be

 

Datum van het bericht: dinsdag 11 september 2018
Nieuwsoverzicht