Naar inhoud

Geef je lokaal project een boost via Streekmotor23

streekmotor 23

Streekmotor23 steunt lokale initiatieven van de 23 gemeenten van Zuid-Oost-Vlaanderen. Ze zamelen daarvoor middelen in bij inwoners en bedrijven.

De impact van de coronacrisis is groot, ook voor de initiatieven waar Streekmotor23 naar op zoek is. Sommige projecten met vrijwilligers staan on hold, andere herzien hun werking om beter te kunnen inspelen op het ‘nieuwe normaal’. De nood om mens en omgeving in de buurt sterker met elkaar te verbinden, is door de crisis aangescherpt.
Grijp je kans, zet je projectidee met focus op mens of omgeving op papier en Streekmotor23 helpt je op weg.

Streekmotor23 ondersteunt als streekfonds projecten die inspelen op de noden en
uitdagingen van mens en omgeving. Initiatieven uit 22 gemeenten in de Vlaamse Ardennen
en de Denderstreek kunnen tot 17 november als project ingediend worden door burgers,
verenigingen, vzw’s, scholen, jeugdverenigingen of vennootschappen.

Crowdfunding
Geselecteerde projecten houden een crowdfundingcampagne op het Streekmotor23- platform en krijgen hierin begeleiding van Streekmotor23. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld met maximum 5.000 euro. Wellicht is dat een duw in de rug die ook jouw project goed kan gebruiken. Teken nu in voor de projectoproep 2020 en neem een vliegende start!

Op woensdag 30 september (Ronse) en dinsdag 13 oktober (Vlierzele) van 19 tot 21 uur zijn er twee info-avonden over deze projectoproep. Gratis inschrijven kan via deze link. Negentien verenigingen, buurtcomités en scholen kregen in de regio de afgelopen vier jaar op deze manier al de steun van Streekmotor23.

www.streekmotor23.be

info@streekmotor23.be

Datum van het bericht: woensdag 01 juli 2020
Nieuwsoverzicht