Naar inhoud

Kom op voor een mooie buurt

mooimakers

Haaltert roept zwerfvuil een halt toe!  Word een Mooimaker en claim je propere plek. 

Zwerfvuil is vervelend, maar samen kunnen we het probleem aanpakken. Het vraagt maar een kleine moeite om dit grote probleem definitief uit Haaltert te bannen. Gewoon al door klein afval als papiertjes, snoepwikkels enz. in de vuilbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, verandert er al heel wat in ons straatbeeld. Want zonder dat kleine zwerfvuil is het voor iedereen veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente. En dat willen we toch allemaal? Doe dus zeker ook mee. Hoe klein en onbeduidend het misschien ook lijkt, vele kleintjes maken... een berg afval. 

Word een Mooimaker!

Zeg nee tegen zwerfvuil en ja tegen een mooie buurt! Veeg je straat. Onderhoud je favoriete plaats. Word een Mooimaker en claim je propere plek. En overtuig zoveel mogelijk anderen om mee te doen. Want zwerfvuil is een zaak van ons allemaal.

Wil je graag een opruimactie doen met een paar vrienden of je vereniging? Dan kan je terecht bij de dienst Leefmilieu voor opruimmateriaal zoals grijpers, handschoenen, fluovestjes en vuilniszakken. Je kan met hen ook afspreken hoe, waar en wanneer jullie verzamelde zwerfvuil later wordt opgehaald.

Dienst Leefmilieu in het gemeentehuis, 053 85 86 05, leefmilieu@haaltert.be

 

Datum van het bericht: maandag 17 december 2018
Nieuwsoverzicht