Naar inhoud

Groepsaankoop stroom Provincie Oost-Vlaanderen

groene stroom

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vanaf 3 december en vóór 5 februari 2019 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2019. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier. 

Goedkopere energie via groepsaankoop 

Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 5 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-­Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden. 

Inschrijven 

Ga naar de website of loop langs bij de dienst Leefmilieu voor hulp bij je inschrijving. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee!

www.samengaanwegroener.be
Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 u.), groenestroom@oost-vlaanderen.be

Dienst Leefmilieu in het gemeentehuis.  053 85 86 05, leefmilieu@haaltert.be

 

Datum van het bericht: zaterdag 01 december 2018
Nieuwsoverzicht