Naar inhoud

Resultaten groepsaankoop groene stroom 2018

O - campagnebeeld groene stroom

Energieleveranciers Mega en Engie Electrabel hebben het beste bod uitgebracht tijdens de veiling van de achtste groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De 50.000 deelnemers krijgen voor 15 maart een persoonlijk voorstel.

Gezinnen met een combinatiecontract elektriciteit en aardgas besparen gemiddeld 367 euro; gezinnen met enkel elektriciteit 195 euro (De vergelijking is gemaakt ten opzichte van een gewogen gemiddelde energieprijs van de februari 2019 tarieven van gelijke producten van de grotere energieleveranciers). De uiteindelijke besparing zal voor iedereen anders zijn.

Voor 15 maart 2019 krijgen de inschrijvers een e-mail of brief met hun persoonlijke besparing.

Vind je deze interessant?

Dan kan je eenvoudig overstappen. Accepteer het aanbod online als je een e-mail kreeg, of kom vóór 30 april naar het gemeenteloket en breng de brief, je jaarafrekening en bankrekeningnummer mee om over te stappen.

Was je niet ingeschreven, maar wil je toch profiteren van het aanbod? Voer dan je gegevens vanaf 7 maart in op de campagnewebsite en je ziet meteen wat je bespaart. Je kan het aanbod meteen accepteren.

Nog vragen?

Surf naar onze website www.samengaanwegroener.be, bel de gratis infolijn op 0800 76 101 of mail ons op groenestroom@oost-vlaanderen.be 

Datum van het bericht: vrijdag 01 maart 2019
Nieuwsoverzicht