Naar inhoud

Rode Kruissticker te koop vanaf 25 april

rode kruissticker

De bekende speelfiguren van Playmobil komen dit jaar in actie op de Rode Kruissticker. De figuurtjes werden voor de gelegenheid én voor de allereerste keer omgetoverd tot exclusieve miniatuur Rode Kruisvrijwilligers.

Vanaf donderdag 25 april verschijnen onze vrijwilligers weer massaal in het straatbeeld voor hun jaarlijkse stickerverkoop.

Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de stickeractie integraal naar de lokale Rode Kruisafdelingen. Hiermee kunnen de afdelingen investeren in nieuw materiaal of kunnen ze zorgen voor meer eerstehulp- en/of AED-opleidingen en bijscholingen voor hulpverleners of …

Door te investeren in een sticker, help je hen dus anderen te helpen én investeer je eigenlijk ook in jezelf. Bv. de pleister die je op je wonde geplakt krijgt na een val tijdens je favoriete jogging?

Juist, die is er dankzij de inkomsten van de stickeractie. Een tip voor iedereen die deze lokale helden wil steunen: bereid je voor en houd vanaf 25 april 5 euro bij de hand in je auto!

Voor het eerst: de sticker online te koop!

Kom je toch geen stickerverkoper tegen maar wil je wel je lokale afdeling steunen? Dan kan je voor de allereerste keer online een sticker kopen. Surf vanaf 25 april naar www.koopdesticker.be, kies de afdeling Denderleeuw-Haaltert en krijg de sticker enkele dagen later thuisbezorgd!

Datum van het bericht: woensdag 27 maart 2019
Nieuwsoverzicht