Naar inhoud

Slim renoveren? Gratis advies

Om duurzaam en vlot te verbouwen, vraag je best advies aan een onafhankelijke expert. Een adviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen komt naar je toe!

De voordelen? Gemakkelijk, objectief, perfect op maat, betrouwbaar en gratis.

Volgens een concreet stappenplan adviseert deze expert oplossingen op zowel korte als lange termijn. Samen met jou stelt hij een lijst van prioriteiten op: zaken die vandaag aangepakt dienen te worden. Daarbij zal hij vanzelfsprekend al denken aan ingrepen die morgen moeten gebeuren. Je wilt bijvoorbeeld dit jaar je dak isoleren en dan enkele jaren later je gevel? Dat is zeker mogelijk.

Verder mag je rekenen op een uitgebreid pakket van technische adviezen. Hoe isoleren en tegelijkertijd voldoende ventileren? Welke duurzame materialen te gebruiken binnen jouw budget? Ben je voorbereid op de bouwnormen van morgen? Kortom, op elke vraag mag je een helder en bruikbaar antwoord verwachten, to the point. En dat geldt ook voor informatie over mogelijke premies, subsidies en goedkope leningen.

Kom jij in aanmerking voor renovatieadvies aan huis? Woon je in Oost-Vlaanderen en wil je slim renoveren? Dan mag niets jou tegenhouden om een beroep te doen op deze renovatieadviseur. Voor de kostprijs moet je het zeker niet laten, want dit advies aan huis is in onze gemeente gratis.

www.bouwwijs.be/bouwadvies-en-premies/renovatieadvies

Datum van het bericht: maandag 25 maart 2019
Nieuwsoverzicht