Naar inhoud

Week van de opvoeding - deel je mening

week opvoeding

Elk gezin legt zijn eigen puzzel van prioriteiten: een dak boven je hoofd, zinvol werk, goede zorg, fijne vrijetijd met het gezin, je kinderen groot brengen, … Hoe makkelijker deze puzzelstukjes in elkaar passen, hoe sterker je in je schoenen staat bij het opvoeden. Huis van het Kind wil Haaltertse gezinnen helpen hun eigen unieke puzzel te leggen en werkt hiervoor samen met verschillende diensten en organisaties. Want samen sta je sterker.

Opvoeden, dat doen we samen

Om te weten te komen hoe het Huis van het Kind Haaltert jou als (toekomstig) gezin beter kan ondersteunen  bij het opgroeien en opvoeden van je kinderen; lanceren we tijdens de Week van de Opvoeding een bevraging. Je kan de enquête invullen tot en met 31 mei.

We hopen dat je even de tijd neemt om ze in te vullen. Je vindt hier de link naar de enquête of kom de enquête invullen in de bibliotheek of tijdens de openingsuren van de Spelotheek.

Peuters in actie

Tussen anderhalf en drie jaar is rollen, spelen, kruipen, lopen, springen, dansen … de belangrijkste bezigheid van een peuter. Daarom organiseert CM in samenwerking met Huis van het Kind Haaltert en Kind en Preventie een workshop Peuters in actie. Want wat is er leuker dan samen spelen en bewegen?

Woensdag 22 mei 2019 van 15 tot 16.15 u. voor (groot)ouders met hun peuters (1,5-3 jaar)
De Berwinne, Middelkouter 14
Gratis
Inschrijven via www.cm.be/selfservice/agenda#/activity/8394/detail

Datum van het bericht: donderdag 25 april 2019
Nieuwsoverzicht