Naar inhoud

Workshops voor lokale ondernemers

Speciaal voor de lokale ondernemers worden er enkele workshops rond internet en ondernemen georganiseerd. Dit is een initiatief van adviesraad Middenstand Haaltert en dienst Lokale Economie met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Workshop 1: E-commerce voor de KMO en lokale handel

Spreker: Cis Scherpereel van Mexunited

Tijdens deze infosessie zal de spreker praten over hoe je moet omgaan met online verkoop als kleinere handelszaak. Daarnaast gaat het over de basisprincipes van een goede online visability. De 1ste 30 ingeschreven personen ontvangen het boek ‘The people factor in e-commerce’ (t.w.v € 24,95).

Praktisch:
Dinsdag 8 oktober van 19 tot 22 u.
Raadzaal gemeentehuis Haaltert, Hoogstraat 41, 2de verdieping

 

Workshop 2: Website dokter

Spreker: Lieven Van De Velde van YOUniverse

Bij deze workshop worden de websites van de handelaars geanalyseerd. Daarover krijgen ze meteen feedback. Ze krijgen tips over het optimaliseren van de site. Dat gaat over het versterken van de inhoud, intergratie van sociale media en zoekmachine optimalisatie, kortom alles om de site optimaal te laten functioneren.

Praktisch:
Dinsdag 19 november van 19 tot 22 u.
Raadzaal gemeentehuis Haaltert, Hoogstraat 41, 2de verdieping
Maximum aantal deelnemers is 15. 

 

Inschrijven

Deelname is telkens gratis, maar bij onaangekondigde afwezigheid zal er een kost van € 25 worden aangerekend. Inschrijven kan tot maandag 30 september 2019. Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan

Datum van het bericht: dinsdag 03 september 2019
Nieuwsoverzicht