Naar inhoud

Lezing: De Klimaatcrisis 7 november

lezing klimaatcrisis

De klimaatcrisis. Zonder twijfel één van de grootste rampen die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch blijken we er niet van wakker te liggen. Op donderdag 7 november van 16.30 tot 18.30 u. in het Sint-Martinusheem, Kerkskendorp 18. Schrijf je ten laatste op 4 november in. We verwelkomen je graag vanaf 16 u. met een hapje en een drankje.

In deze interactieve lezing legt Kristof Cuadros Perez, ingenieur in de Milieukunde en stichter van Climate Response, uit waarom hij zich zoveel zorgen maakt over het klimaat. Is de situatie erger dan ons wordt verteld? Maar waarom geloven we niet dat de oplossingen die voorliggen veel hoopvoller en realistischer zijn dan ons wordt verteld?

Hebben alle crisissen die ons op dit moment bedreigen een gemeenschappelijke oorzaak? Dan hebben ze misschien ook een gemeenschappelijke oplossing?

Het is niet alleen een boodschap van doortastend alarm, maar ook van hoop. Kristof streeft voor een andere manier van denken, werken en leven. Durven veranderen dus. Voor ons klimaat.

Donderdag 7 november van 16.30 tot 18.30 u. Sint-Martinusheem, Kerkskendorp 18

We verwelkomen iedereen met een hapje en drankje
Gratis
Inschrijven is verplicht en kan via e-loket met formulier ‘Lezing De Klimaatcrisis’

Datum van het bericht: maandag 16 september 2019
Nieuwsoverzicht