Naar inhoud

Betrouwbare info over Corona-virus

logo fod gezondheid

Betrouwbare informatie over het Coronavirus? Op de website www.info-coronavirus.be is alle informatie makkelijk te vinden. FOD Volksgezondheid houdt de website up to date, dus daar vind je de laatste en meest correcte info.

De uitbraak van het nieuwe coronavirus (Covid-19) in China beheerst al enkele weken de actualiteit. Hoewel het hoofdzakelijk over een probleem in China gaat, begrijpt de federale overheidsdienst Volksgezondheid dat ook  burgers zich vragen stellen over hun veiligheid.

Daarom heeft de FOD Volksgezondheid, in nauwe samenwerking met onze partners bij de Gemeenschappen en Gewesten, het initiatief genomen om alle belangrijke informatie samen te brengen.

Op de website www.info-coronavirus.be is alle informatie makkelijk te vinden en worden de “veelgestelde vragen” doorlopend bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen. Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land, is hier op een toegankelijke manier te raadplegen.

Burgers kunnen op de website ook per mail hun vragen kwijt of kunnen bellen op het gratis infonummer 0800 14 689.

Ook op de Twitter-account (@be_gezondheid) en Facebook-pagina informeren we doorlopend over alle nieuwe ontwikkelingen en het hygiëneadvies waarmee burgers zichzelf kunnen beschermen dit virus, en dus ook tegen de wintergriep.

Datum van het bericht: maandag 10 februari 2020
Nieuwsoverzicht