Naar inhoud

Tienerkampen in de paasvakantie

10r

In de paasvakantie organiseren Jeugddienst en Sportdienst Haaltert workshops en vakantiekampen voor tieners van 10 tot 15 jaar, onder de naam 10-R werking. Inschrijven kan via ZOEM.

Adventure 4-daagse Durbuy

Maandag 6 april tot en met 9 april 2020
Dit kamp staat voor avontuur, uitdaging, teamgeest en adrenaline. Kortom, een aanrader voor alle sportieve tieners! De sportpromotoren van de deelnemende gemeenten maken er samen met de deelnemers een onvergetelijke vierdaagse van! We overnachten in de gebouwen van LPM.

DJ workshop

Vrijdag 10 april 2020 van 13 tot 16 u. in de Spelotheek, Donkerstraat 30
Een dj doet meer dan zomaar plaatjes draaien. Hij mixt ze naadloos aan elkaar en hij let op zijn publiek, zodat hij de juiste muziekkeuze maakt om het publiek uit de bol te laten gaan. We geven je tips & tricks om met jouw plaatjes een feestje te bouwen.

Hiphop workshop

Dinsdag 14 april 2020 van 14 tot 16 u. in zaal De Berwinne, Middelkouter 14A
Tijdens deze initiatie maak je kennis met de wereld van de beats en grooves, begeleid door Jessy Bettio, die op internationaal topniveau heeft meegedraaid in de hiphopwereld maar daarnaast vooral een superwarme én enthousiaste dansdocente is.

Kookworkshop

Vrijdag 17 april 2020 van 10 tot 16 u. We verzamelen aan Centrum De Kouter en gaan samen naar het gemeentehuis, waar de workshop doorgaat.
Vind je koken wel leuk, maar weet je soms niet goed hoe je eraan moet beginnen? Kom dan naar de kookworkshop en we maken samen een lekker menu klaar.

Interesse?

Inschrijven voor de workshops en kampen kan nu al via www.zoemhaaltert.be.
Nog niet eerder met het online reservatiesysteem ZOEM gewerkt? Dan vind je op www.haaltert.be/zoem alle info.

Hou de gemeentelijke communicatiekanalen in de gaten voor meer tieneraanbod of ga eens kijken op www.zoemhaaltert.be 

Datum van het bericht: maandag 02 maart 2020
Nieuwsoverzicht