Naar inhoud

LDC Rustnbeetje sluit tijdelijk voor coronavirus

corona vlaanderen

Het lokaal dienstencentrum Rustnbeetje in Heldergem zal tijdelijk sluiten vanaf donderdag 12 maart tot en met maandag 13 april 2020 om de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.


.

Het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid vraagt de lokale besturen om de lokale dienstencentra te sluiten om de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Het lokaal dienstencentrum Rustnbeetje in Heldergem van lokaal bestuur Haaltert zal dus tijdelijk sluiten vanaf donderdag 12 maart tot en met maandag 13 april 2020.

De lokale dienstencentra organiseren o.a. activiteiten voor mobiele ouderen. Het risico op besmetting met COVID-19 virus is reëel. De gebruikers zijn dikwijls kwetsbare ouderen bij wie de gevolgen van een besmetting ernstig kunnen zijn.

Lokaal bestuur Haaltert zet de gezondheid van de inwoners op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de hogere overheden op.

Heb je vragen in verband met LDC Rustnbeetje, dan kan je zolang terecht in het Sociaal Huis op 053 85 86 40. Het nummer van LDC Rustnbeetje en HOC De Fransman zal tot half april niet bereikbaar zijn.

Aangepaste kalender voor maart en april

De voorziene activiteiten voor maart en de eerste helft van april werden afgelast of kregen een latere datum. Onderaan deze pagina vind je de aangepaste kalender voor de tweede helft van april. Deze kalender wordt ook gepubliceerd in het infoblad van april. 

Datum van het bericht: woensdag 11 maart 2020
Nieuwsoverzicht