Naar inhoud

Haaltert vanuit je kot

Haaltertvanuitjekot

Door de coronamaatregelen is je zicht op de gemeente beperkt. Daarom lanceren we 'Haaltert vanuit je kot'. Maak een foto vanuit jouw raam, van op je tuinbankje, hoe rustig jouw straat is, hoe mooi je tuin is in de lente of toon ons welk mooi plekje je tegenkwam tijdens je wandeling in de buurt.Door de coronacrisis en de maatregelen van dien, blijven we met z’n allen nu al een tijdje in ons kot. Dat moet nog even zo, voor ieders gezondheid.

Behalve tijdens een wandelingetje of fietstochtje is je zicht op de gemeente beperkt. Daarom lanceren we 'Haaltert vanuit je kot'. Maak een foto vanuit jouw raam, van op je tuinbankje, hoe rustig jouw straat is, hoe mooi je tuin is in de lente of toon ons welk mooi plekje je tegenkwam tijdens je wandeling in de buurt.

Mail jouw foto door naar informatie@haaltert.be of via de chat van onze Facebook-pagina ‘Gemeente Haaltert’. We verzamelen de foto’s en publiceren ze (vanaf dinsdag 14 april 2020) op onze sociale media, misschien het infoblad of andere kanalen van lokaal bestuur Haaltert.

Zo zijn we toch een beetje allemaal Haaltenaar elk vanuit ons eigen kot.
#samentegencorona


Afspraken

Als je ons een foto doorstuurt via mail of Facebook, weet je dat hij openbaar verspreid zal worden.
Respecteer dan ook alle geldende auteurs- en portretrechten en alle andere toepasselijke wetgeving.

Je verklaart alle rechten te bezitten over de doorgestuurde foto’s en de toestemming te hebben van de geportretteerde personen voor het verspreiden van de beelden. Bovendien ga je akkoord met het gebruik van de foto’s zoals beschreven

Wat doen we met je foto’s

De doorgestuurde foto’s kunnen door lokaal bestuur Haaltert gebruikt worden voor informatieve en promotionele publicatie, zowel online als offline. Lokaal bestuur Haaltert behoudt zich het recht om op de verzamelde afbeeldingen een fotoredactie uit te voeren. De foto's worden ook opgenomen in het fotoarchief van lokaal bestuur Haaltert en kunnen gebruikt worden in de communicatiekanalen zoals sociale media, website, nieuwsbrieven, perscommunicatie, brochures, …

De foto’s zullen nooit gebruikt worden in politieke campagnes.
Lokaal bestuur Haaltert onthoudt zich van publicatie van beeldmateriaal dat kwetsend of aanstootgevend kan zijn naar algemeen aanvaarde maatschappelijke en wettelijke normen.


Geïnspireerd op een initiatief van stad Harelbeke.

Datum van het bericht: donderdag 09 april 2020
Nieuwsoverzicht