Naar inhoud

Bib Haaltert bezorgt jouw boeken thuis

bibaanhuis

De bib blijft gesloten tot en met 30 juni. Maar je kan boeken, strips, tijdschriften, cd’s, games en dvd’s reserveren via de website of telefoon en wij brengen ze bij je thuis met 'Bib aan Huis'. Geen inspiratie? Laat je een verrassingspakket samenstellen op jouw maat. 


De bib blijft nog gesloten tot en met 30 juni 2020 door de coronamaatregelen, behoudens aanpassingen vanuit de federale overheid.

Maar nu kan je boeken, cd's, dvd's, games, ... reserveren via de website en de medewerkers brengen ze bij je thuis met 'Bib aan Huis'. En het is een succes! De eerste twee weken werden al meer dan 300 bibliotheekpakketten geleverd! 

Je kan boeken, strips, tijdschriften, cd’s, games en dvd’s aanvragen, met een maximum van 10 titels per kaart.

Aanvragen bib-aan-huis

Bestel jouw materialen via het aanvraagformulier op https://haaltert.bibliotheek.be/bib-aan-huis.

Heb je geen internet, bel dan naar 053 85 86 60. Dat kan elke werkdag van 9 tot 12 u. en van 14 tot 16 u. (behalve op vrijdagnamiddag).

Wie nog geen lid is en in Haaltert woont, kan ook een aanvraag indienen. We schrijven je onmiddellijk in en hiermee verklaar je je akkoord met het bibreglement. Je kan het reglement nalezen op de website https://haaltert.bibliotheek.be/.

Heb je al 25 materialen op jouw bibkaart? Geen probleem, je kan er eenmalig 10 extra uitlenen.
Uitgeleende materialen terug meegeven met onze medewerker kan niet. De inleverbus aan de bib in Haaltert is open, maar je hoeft de materialen nu niet terug te brengen. De uitleentermijnen worden automatisch verlengd.

Gratis online aanbod

De bib heeft een tijdelijk online aanbod voor kinderen en volwassenen verzameld op de catalogus: https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-kinderen en https://haaltert.bibliotheek.be/online-aanbod-voor-volwassenen.

Datum van het bericht: maandag 27 april 2020
Nieuwsoverzicht