Naar inhoud

Actie Kadobon: 50 + 5 euro

Kadobon

Onze lokale handelaars hebben ook morgen jouw steun nodig. Daarom geven we je een Kadobon van 5 euro bij aankoop van een Kadobon van 50 euro. Wees loyaal, koop lokaal!

50 wordt 50 + 5

Lokaal bestuur Haaltert wil iedereen die lokaal winkelt een duwtje in de rug geven. Bij aankoop van een Haaltertse Kadobon van 50 euro, krijg je er nu een Kadobon van 5 euro bovenop. Een bonus voor jou van 10 procent extra om uit te geven bij onze handelaars. Goed voor hen én goed voor jouw portemonnee.

Om te voorkomen dat er iemand uit de boot valt door een eventuele latere heropstart van zijn/haar zaak, kan je de Kadobon pas vanaf 1 juli gebruiken.

Je kan hem wel al bestellen via overschrijving van 50 euro op rekeningnummer BE36 0910 0028 6581, met vermelding ‘Kadobon’, jouw naam en je adres. We bezorgen de Kadobon bij je thuis na 1 juli. Wil je hem liever persoonlijk komen afhalen? Dat kan ook, dan vermeld je er ‘ophaling’ bij. Je kan de Kadobon vanaf 1 juli ook rechtstreeks komen kopen bij de dienst Cultuur in de rechtervleugel van het gemeentehuis na afspraak op 053 85 86 34. Daar betaal je met bancontact aan de balie.

De actie van de 5 euro extra is beperkt tot 1 aankoop per persoon, maar verder kan je zoveel Kadobonnen aankopen als je wil. Er zijn er van 5, 15 en 50 euro.

Waar kan je allemaal terecht met je Kadobon?

Meer dan 50 handelaars nemen al deel. Je vindt ze terug op www.haaltert.be/kadobon.

Ben je handelaar en wens je ook deel te nemen? Contacteer dan dienst Lokale Economie via lokaleeconomie@haaltert.be met vermelding ‘aanvraag aansluiting Kadobon’, zo kunnen we tegen 1 juli jouw zaak er ook al bij vermelden.

Heb je nog een oudere Kadobon in de schuif liggen?

Geen probleem. Alle actieve Kadobonnen werden met drie maanden verlengd. Op die manier is de waarde van de Kadobon niet verloren in een periode waarin de handelaars moesten sluiten. Gebruik hem dus nu bij onze lokale handelaars.

Je kan de Kadobon aankopen bij dienst Cultuur in het gemeentehuis (rechtervleugel) na afspraak op 053 85 86 34.

Datum van het bericht: zondag 24 mei 2020
Nieuwsoverzicht