Naar inhoud

Drive-in cinema in Haaltert

drive in

Lokaal bestuur Haaltert organiseert op 12 juli een echte drive-in cinema op de parking van het voetbalterrein in Dreef in Haaltert. Komen kijken is gratis!

De parking wordt omgevormd tot een heuse drive-in cinema. Parkeer je auto en installeer je comfortabel voor de film. Stem je autoradio af op de aangegeven frequentie om het geluid van de film te horen. Je kan ter plaatse popcorn en gekoelde dranken kopen.

Familiefilm en avondfilm

Om 16 u. speelt de familiefilm ‘De Leeuwenkoning’ (2019) en om 21 u. de avondfilm ‘Torpedo’ (2019). De films werden gekozen aan de hand van een poll op de Facebookpagina van Gemeente Haaltert.

Social distancing

De activiteit past perfect binnen de coronamaatregelen. Iedereen blijft in zijn eigen bubbel in de auto. Heb je iets nodig of wil je naar het toilet, dan laat je het met een vlaggetje weten aan de medewerkers en zij loodsen je veilig over het terrein.

Er is plaats voor 100 auto’s op de parking. Lokaal bestuur Haaltert biedt deze activiteit gratis aan!

Inschrijven

Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, is inschrijven noodzakelijk vóór 10 juli.

Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

Het terrein is toegankelijk vanaf:

  • 14 u. voor de film van 16 u.
  • 18 u. voor de film van 21 u.

Wie naar beide films komt kijken, moet om organisatorische redenen tussendoor wel het terrein verlaten.

Vlaamse Feestdag

Door corona werden de geplande activiteiten voor de Vlaamse feestdag afgezegd. Er werd een alternatieve activiteit gezocht en deze drive-in cinema kon perfect binnen de coronamaatregelen georganiseerd worden.

Datum van het bericht: woensdag 01 juli 2020
Nieuwsoverzicht