online inschrijven in de bib

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Of ben je al een tijd niet meer langs geweest en is je lidmaatschap vervallen? Vanaf nu kan je ook online lid worden en online je lidmaatschap verlengen!

Zo kan je onmiddellijk genieten van de online diensten van de bibliotheek, zoals een boek reserveren, een online cursus volgen via de website, een e-boek lenen of het digitaal krantenarchief raadplegen.

Binnen de 2 maanden moet je wel even langskomen in de bibliotheek van Haaltert of Denderhoutem om je inschrijving definitief te maken. Bij het online  verlengen van je lidmaatschap hoef je achteraf niet meer speciaal langs te komen. 

Hoe werkt online inschrijven?

Surf naar de website van de bibliotheek via https://haaltert.bibliotheek.be, klik op de knop ‘Aanmelden bij Mijn Bibliotheek’ en ‘Maak een profiel aan’. Vul je e-mailadres in, kies voor bibliotheek Haaltert en vink aan dat je nog geen lid bent van de bibliotheek. Volg verder de stappen in het keuzemenu. Bij het invullen van de gegevens in het formulier wordt samen met je lidmaatschap een Mijn Bibliotheek-profiel aangemaakt. Je inschrijving wordt pas volledig actief bij je eerstvolgende bezoek aan de bibliotheek.

Is je lidmaatschap vervallen?

Dan kan je dat vanaf nu ook hernieuwen van thuis uit via je "Mijn Bibliotheek"-profiel. Nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Surf dan naar de website van de bibliotheek via https://haaltert.bibliotheek.be, klik op de knop ‘Aanmelden bij Mijn Bibliotheek’ en ‘Maak een profiel aan’