Over ons

Haaltert is een hartelijke gemeente, die haar in oorsprong prachtig landelijk karakter weet te combineren met de voordelen van de hedendaagse maatschappij. Dat resulteert in een dynamische gemeente waar het aangenaam leven en beleven is. Dat doen we als team, met respect voor wat was en met goesting voor modernisering.

Onze enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om het leven van bijna 20.000 inwoners aangenamer te maken. Bij ons geen "work hard, play hard"-mentaliteit, wel een familiale sfeer met aandacht voor professionaliteit, waarbij we  elkaar én de burger niet uit het oog verliezen. 

We willen een open organisatie zijn met focus op dienstverlening, veiligheid en duurzaamheid. Dat betekent dat we vooruit durven te gaan en als bestuur in volle ontwikkeling onze tanden willen zetten in heel wat moderniseringsprojecten. Dat doen we samen, met open blik. 

Het is natuurlijk makkelijk om vol lof te spreken over jezelf. Maar daden zeggen meer dan woorden, daarom laten wij onze acties graag voor zich spreken.