Naar inhoud

'Zeker Sporten’: een sportverzekering voor de vrije sporter van Haaltert

zeker sporten (grote weergave)

Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, verzekerd op peil met 'Zeker Sporten'. 

Ga je soms alleen of in familieverband joggen, wandelen, fietsen in de prachtige natuur van Haaltert? Trek je er op zondag met de mountainbike met vrienden tussenuit langs de onverharde wegen van onze gemeentelijke moutainbikeroute? Meestal ben je daarvoor niet aangesloten bij een club of vereniging. 
Wat als je een kwetsuur oploopt tijdens die individuele sportactiviteiten, of tijdens het rolschaatsen, fitness, yoga, zwemmen?

Gemeente Haaltert biedt de individuele sporters de mogelijkheid om in te tekenen op ‘Zeker Sporten’, een pakket aangeboden door het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) en Ethias.

Wie nu start met een sportpakket van Zeker Sporten, krijgt vanaf vandaag deskundig sportadvies, fitte tips én een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd.

Benieuwd naar de voordelen?

  • Al vanaf 20 euro per jaar krijg je tips, advies én een bijhorende sportverzekering. Schrijf je met het hele gezin in? Dan betaal je 35 euro per jaar.
  • Elke week krijg je een vakkundige motivatietip op je afgevuurd. Slimme training, energieke voeding, nieuwe trends,… je bent van alles op de hoogte.
  • Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.
  • Je bent 24u/24u, 7d/7d en overal ter wereld verzekerd voor volgende gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.
  • Als Zeker Sporten-lid krijg je een cadeaubon van 6 euro bij Decathlon.

Interesse om veilig te sporten wanneer het jou past?

Surf naar www.zekersporten.be/haaltert en sluit vandaag nog jouw sportpakket af.

Praktisch

Sportdienst

Sporthal
Pastorijweg 23
9450 Denderhoutem


tel. 054 32 13 15
fax 054 32 24 78

sportdienst@haaltert.be
Regiosportdienst

OPENINGSUREN

maandag

9 - 12 uur

dinsdag

9 - 12 uur
woensdag 9 - 12 uur 13.30 - 16 uur
donderdag

9 - 12 uur 13.30 - 16 uur
18 - 20 uur

vrijdag

9 - 12 uur